«1...4041424344...67»

Felhasználó
10 éve
Ha Geri95 elutasítására gondolsz, akkor tudd:
- én utasítottam el, mivel volt két nem szavazata és tartózkodás (amit vagy-vagy alapon lehet ide is oda is venni);
- két fő támogatója te voltál és Kung. Miután mindketten balkáni pöcsök vagytok (Kung anyázása a játékban; te pedig elvtelenül véded, sőt támadólag lépsz fel a panaszossal szemben) számomra ez a "legjobb ajánlólevél" ami létezik.

Ez meg akkora gané rendszer, hogy amiért a fő fórumon büntetést kapok, a klánfórumra sem írhatok. Ez mi? Valóban "gané (a) rendszer", mert mégis tudsz írni. A kész vicc pedig az, hogy bár kléni is a hatalom betegségében szenved (értsd: ő kellő bölcsességgel is rendelkezik a moderátorkodáshoz is, de a cirkuszt hagyja kifejlődni és utána borul az agya, tehát nem racionális, hanem emóciónális a tevékenysége), már annyira behülyítettétek őt is, hogy a következőket írta: a játék azért van, hogy legyen hol szabadon kurvaanyáznotok. Holott csak azért van anyázás, mert bunkók is vannak.
A következő hsz-ed törlöm, elvégre ki vagy tiltva. (Ha Jani vagy, akkor nem. Ha Treb, akkor kegyetlenül.)

Legutóbb szerkesztve johnny_english által.


Felhasználó
10 éve
Hagymavárosi vagyok. :D
.

Felhasználó
10 éve
Kung! Hülye vagy!

Treb! Ha kilépsz, te is.

http://www.youtube.com/watch?v=2fQozvJ3T6w

Elit
10 éve
Mondták már :)

Felhasználó
10 éve
Ha valakinek személyes problémái vannak a másikkal szerintem nem féloldalas regényeket kéne írni, hanem megoldani. Kung bírtalak/bírlak de csá. Treb benned meg kurva nagyot fogok csalódni ha kilépsz.

EDIT: hnap vége a büntimnek. *-*
.

Felhasználó
10 éve
Igen, 9 hónap terhesség izé, akarom mondani inaktivitás után tényleg felmentem ma játszani, és habár csak 15 pont erejéig, de a ,,legkisebb is számít" ahogy Treb szokta mondani szeretkezés előtt a hölgyeknek. Hello újra mindenki! :D

Legutóbb szerkesztve Sirius által.


Felhasználó
10 éve
Jani üdvözöl téged.
.

Moderátor
10 éve
Üdv újra,Semic!
"S András mondá újabb bölcseletét: "Minden jóban van valami rossz." Ezen szavakkal Krisztián is egyetértett vala...Későbbiekben pedig még tovább csiszolá András eme gyémántot: "Minden rossz." Ismét igazan szólva." /Próféták könyve, Bölcseletek

Felhasználó
10 éve
Tom! Sikerült meggyőznöd, hogy a bk-nál nagyobb spermabank nincs a világon.

Felhasználó
10 éve
Pecás Bandi te szemét!
Az kizárt dolog, mert nem tudom.
«1...4041424344...67»